Don_Soprano Admin
Broj postova : 18 Join date : 20.02.2012 Age : 27
| Naslov: [GM] Genius Gaming + ostali uto vel 21, 2012 9:07 pm | |
| Ime GM-a: Svi GG Modovi + ostalo Vrsta GM-a(RP, DM, FR itd.): Uglavnom RP Jedinstvenosti GM-a(Unikatne ideje): Nemam pojma, jer ih je jako puno Jezik GM-a(Srpski, Hrvatski i slično...): Hrvatski modovi i engleski modovi Systemi GM-a(Npr. House system pa onda kažete koliko ima kuća i sve tako): Uobicajeni RP modovi Izvorni GM(Npr GF, LARP itd.): GF, LARP, GTARP Da bi GM radio, potrebi su slijedeći Pluginsi: Imate vec unutra pluginse Da bi GM radio, potrebi su slijedeći Includsi: takoder Dodatan opis(Koliko ste ga radili dugo, detalji i slično): Ovako, ovo su svi modovi koje imam na kompu, kao sto znate vec ne skriptam kao sto ni ne vodim samp servere, stoga sam odlucio rjesiti se ovoga, nadam se da ste barem malo zahvalni, jer sam morao proci svaki folder i sve dosta detaljno provjeriti, s tim da sam uploadao vise od 1h. Ne pruzam nikakvu podrsku za modove, ne pisite mi na PM u vezi ovih modova, ako nesto nije jasno, pitajte u temi, odgovorit cu vam ako mogu i znam!. Svaki mod ima vjerojatno sve pluginse, includse i scriptfilese koji mu trebaju, ako nema, nabavite, ja vam necu slati jer ja to vec nemam na kompu, i opet ponavljam da ne pruzam nikakvu podrsku za ove modove. Server na kojem je GM korišten: Genius Gaming, Byte Gaming, Revolution Roleplay, to bi bilo to mi se cini. Slike(OBAVEZNO, makar 2): Imate mod, pa si ga gledajte Video: Vidi Youtube kanal: https://www.youtube.com/user/lukssafIzradio: Ugl. Ja, a zadnji mod uz pomoc Paradoxa(veliko HVALA!). Credits(Svi drugi koji su vam pomogli i sl.): Y_Less, Incognito, hvala ostalima na pruzenoj pomoci. | |
|