Ovo je zadnja Verzija Brutal Public-a Evo Mislim da je ovo Mnogo bolje od ova 2 Eo sad mi je dao Jovan I da Otvara opet Bp Samo mi je to rekao _______________________________________________________________________________________________________________________________ Ime GM-a:Brutal Public Vrsta GM-a:RolePlay Jedinstvenosti GM-a(Unikatne ideje):// Jezik GM-a:Srpski Systemi GM-a: Register u dialogu I tako dalje ima u slika se vidi Izvorni GM:GF Da bi GM radio, potrebi su slijedeći Pluginsi:Streamer.so Ima vec u modu Da bi GM radio, potrebi su slijedeći Includsi: Ima sve u modu Dodatan opis:Jovan je mod radio 1 godini mozda malo vise Mnogo je truda ulozio u ovaj mod Server na kojem je GM korišten: Brutal Public RolePlay Slike:Slike su dole Video: Izradio: JA Credits:JA ____________________________________________________________________________
Zdravo Svima Imam odobrenje od Jovana Lucica Da objavim ovaj Mod
Kao sto svi znate Dobro ne bas svi al uglavno Brutal Public Se otvaro Mnogo puta Samo je jednom Uspeo sa igracima ali na kratko Posto su admini krenuli da odlaze odlazi su igraci I server se mnogo puta rasapadao ali eto Doso je i daj dan da ga objavi Mnogooo je vremena Ulozio u ovaj mod Gubio je vreme u nesto sto u zivotu nece mu nikad trebati Kao za njega tako i za sve Samp je igrica u koju se uzivite i Zanemarite Prijatenje Skolu I odlucio je da ostavi samp Pawno I da zivi Normalan zivot bez SAMPA ______________________________________________________________________________________________________________________________________________ Download:http://www.2shared.com/file/BvpEYIrS/Brutal_Public__Ewolution.htm Download:http://www.2shared.com/file/R1PFleIc/Brutal_Public__Ewolution_nova_.htm
Tu ima Dva Moda Nisam Znao koja je novija Verzija al eto vam oba Kad Budem Mogao stavicu Slike ____________________________________________________________________________________________________________________________________________
_______________________________________________________________________________________________________________________________ Slike _______________________________________________________________________________________________________________________________